Fynsk øko-virksomhed hædret

Den lille virksomhed, Q Organic, i Odense har fået en pris for det mest unikke, ny produkt på en nordisk økologisk fødevaremesse i Malmø.

Q Organic fik prisen, Most Unique Product 2015, for deres nyudviklede, økologiske og rå kakaonibs, der blandt andet kan bruges i müsli, i og på kager og som snacks.

Virksomheden blev startet i 2011 af Marisol Gamarra og hendes mand, der satser på at lave økologiske produkter af høj kvalitet primært baseret på produkter fra Marisols hjemland, Peru.

De prisbelønnede kakaonibs er således lavet af Criollo kakaobønner og Yacon-sirup fra Peru.

Hun har selv besøgt og udvalgt sine peruanske leverandører og lægger vægt på, at råvarerne er dyrket bæredygtigt og uden brug af sprøjtegifte.

Prisen, der uddeles af det svenske magasin Mattrender, blev overrakt på Nordic Organic Food Fair, der foregår i disse dage i Malmø.

Marisol Gamarra håber, at prisen kan medvirke til at bane vejen for hendes produkter på det voksende svenske økomarked. Læs mere

Please reload

Featured Posts

Den lille fynske øko-virksomhed Q Organic har vundet prisen ’Most Unique Product 2015’ for deres helt nye økologiske rå kakao-nibs. Prisen blev overra...

Fynsk øko-virksomhed vinder pris for mest unikke produkt

November 2, 2015

1/3
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon