Vi bliver ved med at overraskes over naturens vidundere.

October 11, 2018

Yacon er et godt eksempel på en fascinerende plante med mange forskellige egenskaber!

 

Vi er meget stolte over og glade for at kunne meddele, at Q-ORGANIC, BIOGAN, EXPLERIS og University College Lillebælt (UCL), har fået tilsagn om at kunne forske videre i yacons egenskaber og anvendelsesmuligheder. Vi indgår i et innovationssamarbejde, der med midler fra FFI (Future Food Innovation) arbejder på på udvikling af økologiske produkter med yacon som naturligt sødemiddel. Lancering planlægges til begyndelsen af 2019.

 

Fra venstre: Anders Kok (Biogan), Marisol Gamarra Tong (Q-Organic), Johnny Larsen (UCL), Pia Agger (UCL) & Albeli Duch-Camacho (Expleris)

 

 

OM YACON

 

Denne unikke rodplante, også kaldet .'det peruvianske jordæble', giver en sød smag og mange sundhedsmæssige fordele. Blandt andet er yacon kendt for at have en positiv indvirkning på blodsukker, fordøjelse, immunforsvar og vægttab (testet af den velkendte Dr. Oz).

 

Vi arbejder altid hårdt på at levere højkvalitets- og, innovative produkter som maca og lucuma til vores samarbejdspartnere. Vil du anvende yacon som naturligt sødemiddel i et af dine produkter, venligst kontakt os at info@q-organic.dk

 

Klik her for ydeligere information om Future Food Innovation og vores projekt.

For opdateringer om FFI's arbejde tilmeld dig til nyhedsbrev her

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Den lille fynske øko-virksomhed Q Organic har vundet prisen ’Most Unique Product 2015’ for deres helt nye økologiske rå kakao-nibs. Prisen blev overra...

Fynsk øko-virksomhed vinder pris for mest unikke produkt

November 2, 2015

1/3
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload